Proteinske pločice

Ukusne muesli pločice jednostavne za pripremu

10 komada

uspijeva lako 40 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Proteinske pločice

Proteinske pločice:

200 g High Protein Musli Šumsko voće i jogurt
175 g meda
50 g kokosove masti
2 omota Dr. Oetker Vanilin šećera

preparation

Priprema

1

Zagrijte pećnicu. Kalup obložite papirom za pečenje.
Gornja/donja toplina oko 180 °C
Vrući zrak oko 160 °C

2

Stavite muesli u zdjelu. U loncu zagrijte med, kokosovo ulje i vanilin šećer i pirjajte na srednjoj vatri 3 minute. Smjesu dodajte u muesli i dobro promiješajte drvenom kuhačom. Ulijte smjesu u kalup i poravnajte. Kalup stavite u pećnicu.

Vrijeme pečenja: 15 - 20 minuta

3

Izvadite kalup iz pećnice i ostavite da se malo ohladi.
Mlake pločice izrežite na 10-ak ploškica iste veličine (široke oko 2 cm).

Proteinske pločice možete po želji politi čokoladom.

U dobro zatvorenim posudama pločice mogu stajati i dva tjedna.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne