Panna Cotta u čaši

Tradicionalan talijanski desert od kuhanog tučenog vrhnja sa štapićem vanilije i likera Baileys®

4 porcije

uspijeva lako 30 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Panna Cotta u čaši

Sastojci:

250 ml mlijeka
500 ml tekućeg slatkog vrhnja
70 g šećera
Dr. Oetker Bourbon vanilija štapić
6 kom Dr. Oetker Želatine u listićima

Za posluživanje:

malo likera Baileys® ili preljeva od karamele

preparation

Priprema

1

Panna cotta krema

Mlijeko s tučenim vrhnjem, šećerom i razrezanim štapićem vanilije miješajući zakuhajte. Smanjite temperaturu i pustite oko 10 minuta da lagano krčka. Maknite sa štednjaka i izvadite štapić vanilije. Pripremite želatinu prema uputama na omotu i umiješajte u još toplu smjesu.
 

2

Prosijte Panna Cottu i stavite ju u čaše. Ostavite prekriveno da odstoji preko noći.

3

Posluživanje

Poslužite Panna Cottu s likerom Baileys® ili preljevom od karamele.

Sitnim ribežom naribajte malo štapića vanilije preko Panna Cotte. 

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne