Palačinke sa šećerom i cimetom

Ovaj jednostavan recept brzo se priprema, a dobar je kako za slatke tako i za pikantne palačinke.

oko 8 - 10 komada

uspijeva lako 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Palačinke sa šećerom i cimetom

Palačinke:

1 omot Dr. Oetker Palačinki
400 ml mlijeka
1 omot Dr. Oetker Vanilin šećera

Osim toga:

oko 20 g maslaca
malo Dr. Oetker Cimet šećera

preparation

Priprema

1

Priprema smjese

Smjesu za palačinke napravite prema uputama na pakiranju te dodajte vanilin šećer.

2

Priprema palačinki

Otopite maslac u manjoj zdjeli. Zagrijte tavu i pomoću kista premažite s malo masnoće. Dodajte oko 6 žlica ili pola kutlače tijesta, zakretanjem ravnomjerno raspodijelite po tavi i pecite do zlatno-žute boje na slaboj do srednje jakoj vatri. I drugu stranu ispecite do zlatno-žute boje. Od ostatka tijesta ispecite palačinke na isti način.

3

Palačinke pospite cimet šećerom i poslužite tople.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne