Običan Brownie

Sočni čokoladni kolač za svaku prigodu

oko 25 komada

uspijeva lako 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Običan Brownie

Za duboki lim (otprilike 25 x 20 cm):

malo masnoće

Tijesto:

250 g Dr. Oetker Kuvertire tamna čokolada
200 g mekog maslaca ili margarina
125 g šećera
1 omot Dr. Oetker Bourbon vanilin šećera
1 navršak noža soli
3 jaja (veličine M)
75 g pšeničnog brašna
1 razom puna žličica Dr. Oetker Original Backin praška za pecivo
50 g Dr. Oetker Kakaa za kolače

preparation

Priprema

1

Priprema

Kuvertiru grubo usitnite i otopite u vodenoj kupelji prema uputi na omotu. Namastite duboki lim. Zagrijte pećnicu.

Električna pećnica oko 180 °C

Pećnica na vrući zrak oko 160 °C

2

Tijesto

Maslac ili margarin u posudi mikserom (metlicama) pjenasto izradite. Uz stalno miješanje postupno dodavajte šećer, vanilin šećer i sol i miješajte dok ne dobijete povezanu masu. Svako jaje na najvećoj brzini miješajte oko 1/2 min. Umiješajte otopljenu kuvertiru. Pomiješajte brašno s Backin praškom za pecivo i kakaom i umiješajte. Tijesto razmažite u limu. Lim na rešetki gurnite u pećnicu.

Nivo pećnice: sredina pećnice

Vrijeme pečenja: oko 30 Minute

Ostavite Brownie da ohladi u limu na rešetki za kolače.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne