KOLAČIĆI na DR. OETKER internetskoj stranici

Ova internetska stranica pohranjuje kolačiće na vaša računala kako bi sama internetska stranica bolje funkcionirala i da bismo lakše shvatili na koji način koristite našu internetsku stranicu. Nastavkom uporabe ove internetske stranice (klikom mišem, navigacijom ili listanjem) ili uklanjanjem ove napomene o kolačićima dajete svoj pristanak za primjenu i uporabu kolačića. Za više informacija o kolačićima i njihovom brisanju, pročitajte našu politiku privatnosti.

Običan Brownie

Sočni čokoladni kolač uz kavu

o 25 komada

uspijeva lako 20 Minute

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Običan Brownie

Za duboki lim (otprilike 25 x 20 cm):

malo masnoće

Tijesto:

250 g Dr. Oetker Kuvertira tamna čokolada
200 g mekog maslaca ili margarina
125 g šećera
1 omot Dr. Oetker Bourbon vanilin šećer
1 navršak noža soli
3 jaja (veličine M)
75 g pšeničnog brašna
1 razom puna žličica Dr. Oetker Original Backin praška za pecivo
50 g Dr. Oetker Kakao za kolače

preparation

Priprema

1

Priprema

Kuvertiru grubo usitnite i otopite u vodenoj kupelji prema uputi na omotu. Namastite duboki lim. Zagrijte pećnicu.

Električna pećnica o 180 °C

Pećnica na vrući zrak o 160 °C

2

Tijesto

Maslac ili margarin u posudi mikserom (metlicama) pjenasto izradite. Uz stalno miješanje postupno dodavajte šećer, vanilin šećer i sol i miješajte dok ne dobijete povezanu masu. Svako jaje na najvećoj brzini miješajte oko 1/2 min. Umiješajte otopljenu kuvertiru. Pomiješajte brašno s Backin praškom za pecivo i kakaom i umiješajte. Tijesto razmažite u limu. Lim na rešetki gurnite u pećnicu.

Nivo pećnice sredina pećnice

Vrijeme pečenja: o 30 Minute

Ostavite Brownie da ohladi u limu na rešetki za kolače.

Upotrebljeni Dr. Oetker proizvodi

Kliknite ovdje za detalje o proizvodu