Ljetni džem od jagoda i ogrozda

Ljeto pozdravlja

oko 6 staklenki po 200 ml

potrebno malo iskustva 40 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Ljetni džem od jagoda i ogrozda

Sastojci:

500 g jagoda (izvagati pripremljene)
oko 1 kg ogrozda
1 omot Dr. Oetker Finesse korica naranče
1 omot Dr. Oetker Džemfixa Extra 2:1
500 g šećera

preparation

Priprema

1

Priprema

Jagode operite, očistite, izradite od njih pire i izvažite 500 g. Ogrozde operite, očistite, izradite pire, protisnite kroz sito i izvažite 500 g.

Postupak

Najprije stavite jagode u lonac i dobro izmiješajte s 1/2 omota Finesse arome, pola omota Džemfixa Extra 2:1 i 250 g šećera. Miješajući zakuhajte na jakoj vatri i uz stalno miješanje kuhajte najmanje 3 min. Eventualno skinite pjenu i odmah do polovice ulijte u pripremljene staklenke. Ostavite da se hladi najmanje 35 min. Za pripremu džema od ogrozda, kuhajte isto kao i u pripremi džema od jagoda s Finesse aromom, pola omota Džemfixa Extra 2:1 i 250 g šećera. Pažljivo ulijte u staklenke. Staklenke odmah zatvorite poklopcima s navojem (twist-off®).

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne