Kolačići s jabukama

Male palačinke s hrskavim pahuljicama za doručak..

oko 10 komada

uspijeva lako 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Kolačići s jabukama

Tijesto:

100 g Dr. Oetker Hrskavi müsli s medom
velika jabuka s crvenom korom
200 ml mlijeka
1 jaje (veličine M)
1 omot Dr. Oetker Carskog drobljenca

Osim toga:

malo maslaca ili margarina

preparation

Priprema

1

Priprema

Napunite müsli u vrećicu za zamrzavanje, istu dobro zatvorite te müsli usitnite pomoću valjka za tijesto. Jabuku operite, posebnim nožićem izvadite koštice, pa ju narežite na otprilike 10 tankih ploški. Ploške gornje i donje strane narežite na kockice.

2

Ulijte mlijeko u posudu, dodajte jaje pa mješavinu i pjenjačom od svega izradite glatko tijesto. Umiješajte mrvice müsla i komadiće jabuke. U velikoj obloženoj tavi zagrijte malo masnoće na srednjoj vatri. Tijesto još jednom promiješajte. Za svaki kolačić izlijte jednu žlicu tijesta u tavu. U svaku hrpicu tijesta utisnite jednu plošku jabuke pa kolačiće na srednjoj vatri s obje strane ispecite do zlatno-smeđe boje

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne

Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne