Kolač s jabukama i bademima

Kombinacija jabuka i badema u finom kolaču

oko 20 komada

uspijeva lako 40 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Kolač s jabukama i bademima

Tijesto:

oko 4 - 5 jabuka
4 jaja
270 g šećera
125 g maslaca
1 dl mlijeka
300 g brašna
3 žličice Dr. Oetker Original Backin praška za pecivo
½ žličica cimeta
50 g Dr. Oetker Badem listića

preparation

Priprema

1

Priprema

Lim za pečenje obložite papirom za pečenje. Na lim za pečenje stavite okvir za pečenje (36 x 28 cm).
 
Jabuke ogulite i narežite na ploške.
Zagrijte pećnicu. 

Električna pećnica oko 180 °C

Pećnica na vrući zrak oko 160 °C

2

Tijesto

Jaja i šećer mikserom pjenasto istucite. Maslac i mlijeko stavite u tavu i zakuhajte. Još vruće dodajte u smjesu od jaja i šećera. Pomiješajte brašno, Prašak za pecivo i cimet i mikserom kratko umiješajte na najnižoj brzini. Tijesto razmažite po pripremljenom limu za pečenje i nadjenite jabukama. Na kraju pospite listićima badema.

Nivo pećnice: sredina pećnice

Vrijeme pečenja: oko 25 - 30 Minute

Izvadite i ostavite da se ohladi.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne