KOLAČIĆI na DR. OETKER internetskoj stranici

Ova internetska stranica pohranjuje kolačiće na vaša računala kako bi sama internetska stranica bolje funkcionirala i da bismo lakše shvatili na koji način koristite našu internetsku stranicu. Nastavkom uporabe ove internetske stranice (klikom mišem, navigacijom ili listanjem) ili uklanjanjem ove napomene o kolačićima dajete svoj pristanak za primjenu i uporabu kolačića. Za više informacija o kolačićima i njihovom brisanju, pročitajte našu politiku privatnosti.

Hladni čokoladni san

Čokoladni desert s jagodama

o 4 porcije

potrebno malo iskustva 40 Minute

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Hladni čokoladni san

Za male kalupe za led (sadržaj otprilike 500 ml):

Puding:

1 omot Dr. Oetker Original puding s okusom čokolade
50 g šećera
500 ml mlijeka

Osim toga:

o 50 g tamne čokolade
250 g jagoda

preparation

Priprema

1

Puding

Puding prah pomiješajte sa šećerom. Postupno dodajte najmanje 6 žlica mlijeka i glatko izmiješajte. Zakuhajte ostalo mlijeko, skinite sa štednjaka i umiješajte pjenjačom zamiješani prah. Puding uz stalno miješanje kuhajte najmanje 1 min. Napunite puding u male kalupe za led i zamrznite najmanje 2 sata.

2

Čokoladu krupno nasjeckajte, rastopite ju u vodenoj kupelji na slaboj vatri. Unutarnju stranu 4 čaša pomoću žličice ukrasite čokoladom i stavite na hladno. Jagode operite, očistite i narežite.

3

Izvadite kockice pudinga iz kalupa i postupno u malim porcijama napravite pire. Puding aranžirajte s jagodama u pripremljenim čašama i odmah poslužite.

Upotrebljeni Dr. Oetker proizvodi

Kliknite ovdje za detalje o proizvodu