Hladni čokoladni san

Osvježavajući čokoladni desert s jagodama

oko 4 porcije

potrebno malo iskustva 40 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Hladni čokoladni san

Za male kalupe za led (sadržaj otprilike 500 ml):

Puding:

1 omot Dr. Oetker Original puding s okusom čokolade
50 g šećera
500 ml mlijeka

Osim toga:

oko 50 g tamne čokolade
250 g jagoda

preparation

Priprema

1

Puding

Puding prah pomiješajte sa šećerom. Postupno dodajte najmanje 6 žlica mlijeka i glatko izmiješajte. Zakuhajte ostalo mlijeko, skinite sa štednjaka i umiješajte pjenjačom zamiješani prah. Puding uz stalno miješanje kuhajte najmanje 1 min. Napunite puding u male kalupe za led i zamrznite najmanje 2 sata.

2

Čokoladu krupno nasjeckajte, rastopite ju u vodenoj kupelji na slaboj vatri. Unutarnju stranu 4 čaša pomoću žličice ukrasite čokoladom i stavite na hladno. Jagode operite, očistite i narežite.

3

Izvadite kockice pudinga iz kalupa i postupno u malim porcijama napravite pire. Puding aranžirajte s jagodama u pripremljenim čašama i odmah poslužite.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne