Gremlin od pudinga

Ukusan i atraktivan desert od pudinga. Idealan za pripremu s vašim najmlađima.

oko 4 - 6 porcija

uspijeva lako 40 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Gremlin od pudinga

Sastojci:

1 omot Dr. Oetker Original pudinga s okusom vanilije
1 omot Dr. Oetker Original puding s okusom čokolade
800 ml mlijeka
100 g šećera
Dr. Oetker glazura za kolače

Potrebno:

Kalup za puding (promjera oko 20 cm)

preparation

Priprema

1

Kalup za puding isplahnite hladnom vodom.

2

Oba pudinga pripremite prema uputama na omotu, najbolje istovremeno, ali sa samo 400 ml mlijeka za svaki. Kalup napunite gotovim pudinzima po želji, naizmjeničnim odmjeravanjem pomoću žlice. Također možete koristiti žlice različitih veličina. Desert ostavite u hladnjaku najmanje 4 sata, a najbolje preko noći.
 

3

Prije nego što izvadite puding iz kalupa, oštrim nožem ga odvojite od ruba kalupa i preokrenite na plitki tanjur.

4

Ukrašavanje

Pripremite glazuru prema uputama na omotu. Izrežite malu rupu u kutu, a zatim oblikujte oči, ruke i jezik na papiru za pečenje i ostavite u hladnjaku 30 minuta. Na glavu od pudinga nacrtajte kosu pomoću preostale čokolade i ostavite u hladnjaku 30 minuta. Žličicom izrežite mjesto za jezik u pudingu i ukrasite čokoladnim dijelovima tijela koje ste prethodno zamrznuli.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne