Džem od jagoda s pistacijama i vanilijom

Voćni džem s finom aromom vanilije

oko 4 - 5 staklenki po 200 ml

uspijeva lako 40 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Džem od jagoda s pistacijama i vanilijom

Sastojci:

950 g jagoda (izvažite pripremljeno voće)
30 g oljuštenih pistacija
2 žličice Dr. Oetker Arome vanilije
500 g šećera
1 omot Dr. Oetker Džemfixa Extra 2:1

preparation

Priprema

1

Priprema

Jagode operite, ostavite ih da se ocijede, odrežite peteljke, narežite na komadiće i izvažite 950 g. Izvažite 30 g oljuštenih pistacija i grubo ih nasjeckajte.

2

Postupak

Jagode s aromom maslac-vanilije u posudi dobro izmiješajte sa šećerom Džemfixom Extra 2:1. Zakuhajte na jakoj vatri uz stalno miješanje, kuhajte 2 minute stalno miješajući, dodajte pistacije i kuhajte još 1 minutu, pa maknite s vatre. Eventualno skinite nastalu pjenu, te odmah ulijte do vrha u pripremljene staklenke. Zatvorite poklopcima na navoj, okrenite naopako i ostavite da na poklopcu odstoje otprilike 5 minuta.

Napomena: Dodavanjem pistacija se skraćuje vijek trajanja džema.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne