Džem od jagoda i kokosa

Jednostavan a poseban recept za ovaj preukusni džem koji će zadovoljiti sva nepca

oko 1 staklenka

uspijeva lako 40 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Džem od jagoda i kokosa

Sastojci:

400 ml soka od jagoda
100 g kokosovog brašna
100 g jagoda (očišćenih)
1 omot Dr. Oetker Finesse korice limuna
50 ml ruma (po želji)
1 omot Dr. Oetker Džemfixa Extra 2:1
500 g šećera
600 g jagoda

preparation

Priprema

1

Priprema

U 400 ml soka od ocijeđenih jagoda dodajte kokosovo brašno, pa 5 minuta kuhajte u poklopljenom loncu na srednjoj vatri.

2

Jagode operite i ostavite da se ocijede. Očistite ih pa sitno isjeckajte. Jagode, masu sa kokosom, limunovu koricu i po želji rum stavite u lonac. Šećer pomiješajte sa Džemfixom 2:1 i umiješajte u voćnu smjesu. Stalno miješajte na jakoj vatri, dok ne provri, pa uz stalno miješanje kuhajte barem još 2 - 3 minute. 

3

Skinite sa vatre. Eventualno uklonite pjenu i odmah sipajte do vrha u pripremljene staklenke. Zatvorite poklopcima, okrenite naopako i ostavite da staklenke tako odstoje otprilike 5 minuta.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne