Džem od breskvi i malina s manje kalorija

Džem s manje kalorija

oko 5 staklenki po 200 ml

potrebno malo iskustva 40 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Džem od breskvi i malina s manje kalorija

Džem od breskvi:

400 g breskve (izvagati nakon čišćenja)
100 ml soka od naranči (svježe iscijeđeni od otprilike 1 1/2 naranče)
½ pakiranja Dr. Oetker Želirni šećer sa zaslađivačem iz stevije (175 g)

Džem od malina:

500 g malina (izvagati nakon čišćenja)
1 omot Dr. Oetker Bourbon vanilin šećera
½ pakiranja Dr. Oetker Želirni šećer sa zaslađivačem iz stevije (175 g)

preparation

Priprema

1

Priprema

Breskve operite, izvadite im koštice, narežite na komadiće i izvažite 400 g. Naranče iscijedite i izmjerite 100 ml soka. Maline preberite i izvažite 500 g.

2

Džem od breskvi

Breskve i narančin sok u loncu dobro izmiješajte sa Želirnim šećerom sa sladilom iz Stevije. Uz stalno miješanje zakuhajte na jakoj vatri i dalje miješajući kuhajte najmanje 3 min. Eventualno skinite pjenu i odmah do polovice ulijte u pripremljene staklenke. Ostavite da se džem hladi oko 15 min.

3

Džem od malina

Maline i Bourbon vanilin šećer dobro izmiješajte sa Želirnim šećerom sa sladilom iz Stevije. Uz stalno miješanje zakuhajte na jakoj vatri i dalje miješajući kuhajte najmanje 3 min. Eventualno skinite pjenu i odmah pažljivo pomoću žlice rasporedite po džemu od bresaka sve dok staklenke ne napunite do ispod ruba. Zatvorite poklopcima s navojem (twist-off), i ostavite da se džem ohladi. Napomena: Ne okrečite staklenke naopačke jer će se inače džemovi pomiješati.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne