Desert od svježeg sira s jagodama i vanilijom

Kremasti desert sa svježim sirom i jagodama

4 - 6 porcija

potrebno malo iskustva 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Desert od svježeg sira s jagodama i vanilijom

Desert od svježeg sira:

200 g jagoda
1 omot Dr. Oetker Kremfixa
100 g hladnog tučenog vrhnja (hladnog)
500 g svježeg posnog sira (20% masnoće)
75 g šećera
5 žličice Dr. Oetker Arome vanilije

Za posipanje:

malo sjeckanih pistacija

preparation

Priprema

1

Priprema

Jagode operite, očistite i s polovicom omota kremfixa izradite pire. Od druge polovice kremfixa čvrsto istucite tučeno vrhnje.

2

Desert od svježeg sira

Svježi sir pomiješajte sa šećerom i aromom vanilije, dodajte tučeno vrhnje. U 1/3 smjese svježeg sira umiješajte pire od jagoda. U široke čaše naizmjenično slažite red sira s vanilijom i red sira s jagodama. Pospite pistacijama i do posluživanja držite na hladnom.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne