Čokoladni desert

Kremasti puding od čokolade sa svježim tučenim vrhnjem i kuglicama Rocher®

oko 4 porcija

uspijeva lako 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Čokoladni desert

Sastojci:

1 omot Dr. Oetker Original puding s okusom čokolade
50 g šećera
500 ml mlijeka
oko 12 kuglica Ferrero Rocher®
200 g hladnog tučenog vrhnja
1 omot Dr. Oetker Kremfixa
oko 20 g Dr. Oetker Lješnjak krokanta

preparation

Priprema

1

Puding

Puding u prahu pomiješajte s 40 g šećera. Postupno pomiješajte s najmanje 6 žlica mlijeka od 400 ml mlijeka i izradite glatku smjesu. Zakuhajte preostalo mlijeko, maknite sa štednjaka i metlicom za snijeg umiješajte pripremljenu smjesu. Puding ponovno stavite na štednjak i miješajući kuhajte najmanje 1 minutu. Puding izlijte u posudu; površinu vrućeg pudinga direktno prekrijte folijom za čuvanje svježine kako se na pudingu ne bi napravila kožica. Ostavite puding da se ohladi.
4 kuglice Rocher® prepolovite, a ostale kuglice krupno nasjeckajte.

2

Dekoriranje

Vrhnje čvrsto istucite s Kremfixom i ostalim šećerom. Ohlađeni puding mikserom (metlicama) kremasto izmiješajte. Umiješajte sjeckane kuglice Rocher®. Čokoladni desert stavite u staklene čašice (ostavite 4 žlice deserta). Tučeno vrhnje stavite na sredinu deserta i na to dodajte po 1 žlicu kreme od čokolade i pospite sjeckanim lješnjacima. Polovice kuglica Rocher® kao ukras stavite na čokoladnu kremu.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne