Čokoladna srca

Isprobajte naljepše dekorirana srca

oko 14 komada

uspijeva lako 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Čokoladna srca

Za silikonski kalup "Slatka Srca":

Sastojci:

150 g Dr. Oetker Kuvertira bijela čokolada
1 omot Dr. Oetker Dekor roza-lila srca
1 omot Dr. Oetker Dekor srebrne perle soft

preparation

Priprema

1

Postupak

Kuvertiru grubo usitnite i otopite u vodenoj kupelji prema uputama na omotu. Napunite kalupe kuvertirom pomoću žličice. Odmah stavite i ukrase. Srca ostavite na 2 sata u hladnjak da se stvrdnu, a zatim ih izvadite iz kalupa.

Savjeti iz pokusne kuhinje

Praline možete čuvati otprilike 2 tjedna na hladnom mjestu.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne