Anđeli na štapićima

Slatka anđeoska lica na štapiću

oko 20 komada

potrebno malo iskustva 80 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Anđeli na štapićima

Za lim za kolače:

papir za pečenje

Tijesto:

250 g pšeničnog brašna
½ razom puna žličica Dr. Oetker Original Backin praška za pecivo
80 g šećera
1 omot Dr. Oetker Finesse korice limuna
150 g maslaca ili margarina (omekšalog)
1 žlica mlijeka

Nadjev:

3 žlice marmelade od marelica
oko 20 drvenih štapića

Za ukrašavanje:

oko 20 oblatni (malih, 5 cm)
Dr. Oetker Šareno pismo za kolače
Dr. Oetker Šareni ukrasi za kolače
Dr. Oetker Dekor roza-lila srca
Dr. Oetker Dekor roza kristalići

preparation

Priprema

1

Priprema

Lim obložite papirom za pečenje. Zagrijte pećnicu.

Električna pećnica 180 °C

Pećnica na vrući zrak 160 °C

2

Tijesto

Brašno u posudi pomiješajte s Backin praškom za pecivo. Dodajte ostale sastojke i od svega mikserom (lopaticama) najprije kratko na najmanjoj, a potom na srednjoj brzini izradite tijesto.

3

Nadjev

Na brašnom posutoj radnoj površini izvaljajte polovicu tijesta na debljinu od oko 3 mm. Okruglim kalupom (oko 5 cm) izrežite kekse. Položite polovicu keksi na lim i na sredinu stavite malo marmelade. Položite ostale kekse na to, pritisnite rubove pa ugurajte po jedan štapić. Potom stavite peći.

Vrijeme pečenja: oko 12 Minute

Kekse zajedno s papirom za pečenje izvucite na radnu ploču i ostavite da se ohlade.

4

Ukrašavanje

Prepolovite oblatne pa ih na poleđini keksa zalijepite šećernim pismom kao krila. Potom ukrasite lica šećernim pismom i ukrasima.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne