Dekor fondant bijeli 1kg

Dr. Oetker Dekor fondant bijeli u pakiranju od 1 kg gotova je smjesa koju je potrebno samo razvaljati i prekriti tortu ili koristiti za modeliranje raznih figurica i oblika za ukrašavanje torti, kolača i keksa.

Dostatna je za pokrivanje jedne cijele torte,  a moguće ju je po potrebi s lakoćom obojiti Dr. Oetker jestivim bojama.

Kupi proizvod:

Alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

ORAŠASTO VOĆE

Hranjiva vrijednost Dekor fondant bijeli 1kg

U 100 G PO OBROKU GOTOVOG PROIZVODA %*
Energetska vrijednost 0
0
0
0
0
0
Masti 0
0
0
od toga zasićene masne kiseline 0
0
0
Ugljikohidrati 0
0
0
od toga šećera 0
0
0
Bjelančevine 0
0
0
Sol 0
0
0
*Postotak preporučene dnevne potrebe prosječne odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal).

Više detalja o proizvodu

Težina : 1000 g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne