Čokoladna srca

Srca od tamne i bijele čokolade učiniti će svaku slasticu posebno lijepom i kreativnom. U pakiranju se nalazi 20 bijelih i 40 tamnih srca.

Sastojci Čokoladna srca

šećer, kakao maslac, kakao masa, punomasno MLIJEKO u prahu, prirodna aroma vanilije.

Kupi proizvod:

alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

MLIJEKO i LJEŠNJACI.

Hranjiva vrijednost Čokoladna srca

U 100 G
Energestka vrijednost 2.470 kJ
597 kcal
Masti 43 g
od toga zasićene masne kiseline 27 g
Ugljikohidrati 46 g
od toga šećera 44 g
Bjelančevine 4,5 g
Sol 0,07 g

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na hladnom i suhom mjestu, ali ne u hladnjaku.

Težina: 47g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne