Sastojci:

200 g glatkog brašna
6 g Dr. Oetker Backin praška za pecivo
2 banane
80 g Dr. Oetker Sweet Zero zaslađivača
2 jaja
120 ml mlijeka
1 žličica Dr. Oetker arome vanilije
1 žlica otopljenog maslaca
1 žličica cimeta

1

Umiješati brašno i prašak za pecivo.
Banane oguliti i staviti u blender. Dodati navedene sastojke i usitniti. Smjesu uliti u suhe sastojke i umiješati pjenjačom da nema grudica.

2

Tavu za palačinke zagrijati i premazati uljem. Smanjiti vatru i velikom žlicom vaditi smjesu te peći po 3 – 4 male palačinke na laganoj vatri. Kada se na gornjoj strani pojave mjehurići, palačinku okrenuti i peći do kraja.

3

Palačinke preliti medom te ukrasiti svježim voćem.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne