Sastojci za kiflice:

250 g oštrog brašna
100 g Dr. Oetker Sweet Zero zaslađivača
100 g ribanog kokosa
1 vrećica Dr. Oetker Finesse naribana korica naranče
1 jaje
1 – 2 žlice kiselog vrhnja
150 g maslaca

Sastojci za ukrašavanje:

100 g Dr. Oetker Sweet Zero zaslađivača (samljeti)
1 omot Dr. Oetker Sweet Zero Vanilina

1

Pomiješati suhe sastojke te dodati jaje, vrhnje i kockice maslaca.
Tijesto umijesiti strojno ili ručno te rukama oblikovati kuglice veličine oraha, od njih oblikovati kiflice i slagati na masni papir.

2

Kiflice peći oko 12 min u pećnici zagrijanoj na 180 °C

3

Tople kiflice uvaljati u mješavinu Sweet Zero zaslađivača i Sweet Zero Vanilina.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne