Sastojci za tijesto:

200 g maslaca
120 g Dr. Oteker Sweet Zero zaslađivača (samljeti)
1 žumanjak
150 g glatkog brašna
150 g oštrog brašna
prsthvat soli
2 žlice maka u zrnu
1 žličica Dr. Oetker arome vanilije
½  žličice Dr. Oetker Finesse naribane korice limuna
½ žličice Dr. Oetker Backin praška za pecivo

Postupak:

1

Maslac, Sweet Zero i žumanjak umutiti, dodati navedene sastojke i umijesiti tijesto.

2

Tijesto omotati prozirnom folijom i hladiti u hladnjaku 30 minuta.

3

Tanko razviti tijesto (oko 3 mm) između dva masna papira te rezati kekse.

4

Peći u pećnici zagrijanoj na 180 ⁰C oko 12 minuta.

5

Hladne kekse lijepiti pekmezom od maline.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne