Sastojci za podlogu:
200 g mljevenog keksa
120 g maslaca
4 žlice mlijeka
1 Dr. Oetker štapić vanilije

Sastojci za bijelu kremu:
2 listića Dr. Oetker želatine u listićima
250 g  mascarpone sira
100 ml vrhnja za šlag
100 g Dr. Oetker bijele čokolade
100 ml vrhnja za kuhanje
1 omot Dr. Oetker Sweet Zero Vanilina

Sastojci za kremu s malinama:
3 listića Dr. Oetker želatine u listićima
250 g  mascarpone sira
100 ml vrhnja za šlag
200 g malina (svježe ili smrznute)
2 žlice vode
70 g Dr. Oetker Sweet Zero zaslađivača
nekoliko kapi Dr. Oetker jestive tekuće crvene boje

1

Podloga

Umiješati keks, otopljeni maslac i mlijeko. Štapić vanilije prerezati te nožem sastrugati srž i umiješati u smjesu. Podlogu kalupa promjera 20 cm obložiti masnim papirom, a rub acetatnom folijom. Smjesu utisnuti u kalup. Staviti u hladnjak dok se priprema krema.

2

Bijela krema

Želatinu preliti vodom (oko 100 ml).
Sir i vrhnje za šlag umutiti mikserom.
Čokoladu usitniti na kockice, dodati vrhnje za kuhanje i lagano grijati. Dodati ocijeđenu želatinu i grijati na laganoj vatri dok se ne otopi. Dodati Sweet Zero Vanilin. Toplu smjesu uliti u sir i vrhnje i umutiti. Kremu uliti u kalup i hladiti u zamrzivaču oko 1 sat.

3

Krema s malinama

Listiće želatine preliti vodom (oko 100 ml).
Sir i vrhnje za šlag umutiti mikserom.
Maline, 2 žlice vode i Sweet Zero kuhati nekoliko minuta, usitniti u blenderu i procijediti. Dodati ocijeđenu želatinu i grijati dok se ne otopi. Toplu smjesu dodati siru i umutiti mikserom. Preliti preko podloge (krema je tekuća, a hlađenjem postaje čvršća). Tortu hladiti u hladnjaku nekoliko sati, najbolje preko noći. Ako želimo dobiti oštre rubove, tortu prije vađenja iz kalupa staviti u zamrzivač na 1 – 2 sata.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne