Sastojci za puding:
100 g riže okruglog zrna
100 ml vode
oko 700 ml mlijeka
80 g Dr. Oetker Sweet Zero zaslađivača
1 – 2 žličice Dr. Oetker arome vanilije
200 ml vrhnja za šlag
100 g Dr. Oetker mljevenih badema

Sastojci za preljev:
300 g višanja
2 žlice Dr. Oetker Sweet Zero zaslađivača
1 žličica Dr. Oetker Bourbon vanilija paste
1 žlica Dr. Oetker Gustina
100 ml vode

Sastojci za ukrašavanje:
Dr. Oetker listići badema

 

1

Puding

Na laganoj vatri kuhati rižu u vodi te postupno ulijevati mlijeko. Pred kraj kuhanja dodati Sweet Zero i aromu vanilije. Ohladiti.

Umutiti vrhnje.

Ohlađenu rižu, mljevene bademe i tučeno vrhnje sjediniti. Servirati u zdjelice i preliti hladnim voćnim preljevom. Ukrasiti listićima badema.

2

Preljev od voća

Navedene sastojke sjediniti i kuhati na laganoj vatri nekoliko minuta. Ohladiti.

 

 

Puding poslužiti rashlađen.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne