Flag
Prehrana
UKUSNi iZBORi ZBOG KOJiH ĆETE BiTi ZADOVOLJNi

Znamo da male, ali informirane odluke čine veliku razliku. Zato Dr. Oetker proizvodi imaju jasno označene prehrambene sastojke i jasno označene proizvode koji ne sadrže gluten, laktozu, dodane šećere i druge prehrambene preferencije – olakšavajući donošenje osviještenih, bolje informiranih odluka.

Do 2025., obvezali smo se smanjiti udio šećera u našim kolačima za 10%, a u desertima za 15%. Osim toga, dostupnost raznih opcija – od biljnih i bogatih proteinima, do onih koje ne sadrže umjetna bojila i pojačivače okusa – omogućuje svima da odaberu ukusnu hranu koja im najviše odgovara.

NAŠ NAPREDAK
Pomažemo vam da donesete informirane odluke

Jasno označavamo prehrambene sastojke na našim ambalažama i internetskim stranicama – uključujući proizvode koji ne sadrže gluten, laktozu, dodane šećere, umjetna bojila, pojačivače okusa i bogati su proteinima – kako biste mogli donijeti najbolje odluke za vaš tip prehrane.

Picture -

Ukusni trenuci u kojima svi mogu uživati

Želimo da svi uživaju u našim kolačima, desertima i pizzama. Naši proizvodi bez glutena i na biljnoj osnovi pomažu vam da dijelite ukusne trenutke. Otkrijte naše veganske proizvode i recepte.

Picture -

Picture -

Kontinuirano smanjujemo udio soli i šećera

Uvijek usavršavamo naše recepte, nastojeći zadržati odličan okus sa što manje soli i šećera. Od 2007. kontinuirano smanjujemo količinu soli u našim pizzama, malo po malo, s ciljem da do 2025. udio soli smanjimo na prosječno 1g na 100g proizvoda. Do 2025. smanjit ćemo udio šećera u našem asortimanu kolača za 10%, a u našem asortimanu deserata za 15%. 

Picture -

Picture -

Visok udio proteina za ukusan poticaj

Žudite za malo više proteina tijekom dana? U našim visokoproteinskim proizvodima možete uživati bilo kada i bilo gdje – i dobiti ukusan poticaj kad god vam je potreban.

Picture -

Picture -

Bez nepotrebnih nepoželjnih sastojaka

Za osviještene kuhare koji traže proizvode bez aditiva, kontinuirano proširujemo svoj asortiman proizvodima koji ne sadrže umjetne arome i visoko prerađene sastojke. Sve veći broj naših pizza ne sadrži umjetna bojila i pojačivače okusa. 

Picture -

Istražite ukusne opcije

Saznajte više
Saznajte više o našem putovanju prema održivosti

Mnoštvo je načina na koje možemo ugraditi održivost u naše svakodnevne aktivnosti. Na naših pet područja fokusa – prehrani, održivim sastojcima, minimiziranju otpada, klimatskim mjerama i inkluzivnosti – poduzimamo korake koji, malo po malo, čine veliku razliku. Zajedničkim trudom možemo izgraditi bolju budućnost.

ŠTO NAM ZNAČI ODRŽIVOST

Koristimo sve održivije sastojke, nudimo više biljnih opcija i upotrebljavamo više ambalaže koja se može reciklirati.

Saznajte više
Saznajte više
Saznajte više