Sve o proizvodima od vanilije

Otkriće vanilije promijenilo je pekarstvo. Kao kraljica začina, danas se koristi u brojnim jelima kako bi svojom suptilnom aromom poboljšala njihov okus. Osim vrhunskih mahuna vanilije, sada su dostupni i drugi proizvodi od vanilije. Dr. Oetkerov asortiman obuhvaća sve od paste od vanilije do tekućeg zaslađenog ekstrakta burbon vanilije, i od vanilin šećera do vanilije u prahu*.

Mahuna vanilije

Čitave mahune vanilije sadrže glatku, tamnu pulpu vanilije. Ovo je vanilija za koju se odlučuju pobornici prirodnoga. Dr. Oetker mahune vanilije, suptilne arome** ručno su ubrane i savršene za upotrebu u tortama, kolačima, desertima i kremama.

 

Želite saznati više o mahunama vanilije? Reći ćemo vam sve što trebate znati o mahunama vanilije i pokazati vam lagan način uklanjanja pulpe (sjemenki).

Pasta od vanilije

Pasta od vanilije receptima daje intenzivan okus vanilije. Glatki gel lako je uklopiti u slatkiše, deserte i kreme. Dr. Oetker pasta od burbon vanilije** sadrži crne točkice karakteristične za vaniliju i savršena je za recepte tekuće konzistencije poput klasičnog sladoleda od vanilije.

 

U našoj informativnoj rubrici o pasti od vanilije pokazat ćemo vam kako sami možete jednostavno napraviti pastu od vanilije.

Ekstrakt vanilije

Intenzivna aroma ekstrakta vanilije čini ga jednim od najpopularnijih kulinarskih proizvoda od vanilije. Razni proizvođači nude ekstrakte vanilije sa ili bez alkohola. Dr. Oetker tekući zaslađeni ekstrakt burbon vanilije** bez mrvica savršen je za lagane deserte i kuglofe.

Vanilin šećer

Ako sofisticiranu aromu vanilije spojite s bijelim šećerom dobit ćete klasični vanilin šećer. Zahvaljujući rastresitosti prikladan je i za suha i za tekuća jela. Upravo vanilin šećer tučenom vrhnju daje njegovu klasičnu slatku aromu vanilije. Dr. Oetker Bourbon vanilin šećer** popularan je kako među onima koji se samo povremeno upuštaju u pečenje, tako i među ovisnicima o pečenju.

Bourbon vanilin  šećer razlikuje se od običnog vanilin šećera. Objašnjavamo razlike između ovih proizvoda.

Vanilija u prahu

Sjajna vanilija u prahu sve se češće koristi u receptima. Male količine osušenih i samljevenih mahuna vanilije koriste se za obogaćivanje deserata.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne