Flag

Proteinski brownie

10 komada
Lagano
40
Mekan, fin i zdrav proteinski brownie
Sastojci
Priprema
Picture -
Picture -
OCIJENITE OVAJ RECEPT
Kako vam je ovaj recept uspio?

Slični recepti

Prati nas
Pratite Dr. Oetker na društvenim mrežama
Picture - Hero image

Sastojci

Smjesa za brownie
75 gčokolade za kuhanje
75 gmaslaca
100 gbademovo brašno
2 žličiceDr. Oetker Original Backin praška za pecivo
200 gHigh Protein ohlađeni puding okusa čokolade
4 žlicesirupa od agave
1 komjaja
Topping
200 gHigh Protein ohlađeni puding okusa čokolade
2 omotaDr. Oetker Šlag pjene Klasik
1 žlicasirupa od agave
Picture - Dr. Oetker Original Backin praška za pecivo
Picture - High Protein ohlađeni puding okusa čokolade
Picture - High Protein ohlađeni puding okusa čokolade
1

Priprema

25 g čokolade za kuhanje sitno nasjeckajte i ostavite sa strane za smjesu. Preostalu čokoladu za kuhanje grubo nasjeckajte i zajedno s maslacem otopite na pari. Kalup obložite papirom za pečenje. Zagrijte pećnicu.

Gornja/donja toplina oko 180 °C
Vrući zrak oko 160 °C

2

Smjesa za brownie

U zdjeli pomiješajte bademovo brašno s praškom za pecivo. Dodajte puding, agavin sirup, jaje i otopljenu čokoladu za kuhanje. Mikserom kratko izmiješajte sve sastojke na najnižoj, a zatim najvišoj razini da se dobije glatka smjesa. Komadiće čokolade za kuhanje umiješati u smjesu. Ulijte smjesu u kalup i izgladite. Kalup stavite u pećnicu.

Vrijeme pečenja: oko 30 minuta


Proteinski brownie ostaviti da se ohladi.

3

Topping

Stavite sve sastojke u zdjelu i miješajte mikserom oko 1 minutu. Kremu od pudinga izlijte na ohlađeni proteinski brownie i zagladite.