Slojeviti desert u čaši

Brz i jednostavan desert s muslijem, jogurtom i svježim voćem, složeno slojevito u desertne čaše.

oko 6 porcija

uspijeva lako 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Slojeviti desert u čaši

Voćna salata:

500 g svježeg voća (npr. jagoda, grožđa, borovnica, naranči)

Slojeviti jogurt:

200 g Dr. Oetker Vitalis Čokoladni müsli
500 g jogurta
2 omota Dr. Oetker Bourbon vanilin šećera

preparation

Priprema

1

Voćna salata

Voće operite, očistite, sitno narežite i pomiješajte.

2

Slojeviti jogurt

Oko 6 žlica muslija ostavite sa strane za ukrašavanje. Ostatak muslija stavite u zdjelu ili raspodijelite po desertnim čašama. Pomiješajte jogurt s vanilin šećerom i stavite na musli. Stavite voćnu salatu na jogurt i pospite preostalim muslijem. Slojeviti jogurt do posluživanja držite na hladnom.

Umjesto muslija s čokoladom možete upotrijebiti i neki drugi po želji.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne