KOLAČIĆI na DR. OETKER internetskoj stranici

Ova internetska stranica pohranjuje kolačiće na vaša računala kako bi sama internetska stranica bolje funkcionirala i da bismo lakše shvatili na koji način koristite našu internetsku stranicu. Nastavkom uporabe ove internetske stranice (klikom mišem, navigacijom ili listanjem) ili uklanjanjem ove napomene o kolačićima dajete svoj pristanak za primjenu i uporabu kolačića. Za više informacija o kolačićima i njihovom brisanju, pročitajte našu politiku privatnosti.

Slatki čokoladni trokuti

Čokoladni kolačići s bombonima s lješnjacima za zabavu ili piknik

oko 30 komada

uspijeva lako 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Slatki čokoladni trokuti

Tijesto:

1 pakiranje Dr. Oetker Brownies
3 jaja (veličine M)
100 ml ulja , npr. suncokretovog
50 ml vode
50 g Dr. Oetker Lješnjak krokant
15 čokoladnih bombona s lješnjacima

Za ukrašavanje:

50 g bijele čokolade

preparation

Priprema

1

Priprema

Kalup sastavite prema uputi (na kalupu). Zagrijte pećnicu.

Električna pećnica 160 °C

Pećnica na vrući zrak 140 °C

2

Tijesto

Uspite mješavinu za kolač u posudu, dodajte jaja, ulje, vodu i ribanu čokoladu (nalazi se uz mješavinu). Pjenjačom sve dobro izmiješajte da dobijete glatko tijesto. Tijesto ulijte u kalup i poravnajte. Pospite lješnjak krokantom. Čokoladne bombone s lješnjakom ravnomjerno, s zaobljenom stranom prema dolje, utisnite u tijesto. Kalup gurnite na rešetki u pećnicu.

Nivo pećnice sredina pećnice

Vrijeme pečenja: oko 45 Minuta

Ostavite kolač da se ohladi ne rešetki za kolače.

3

Ukrašavanje

Čokoladu krupno usitnite, stavite u vrećicu za zamrzavanje, dobro zatvorite i rastopite u vodenoj kupelji na slaboj vatri. Odrežite jedan mali kut vrećice i naštrcajte čokoladu na bombone s lješnjacima. Ostavite da se stvrdne.

4

Otklopite stranice kalupa i narežite kolač na 15 kvadrata. Kvadrate dijagonale prepolovite. Čokoladni kolačići se nožem jednostavno pojedinačno odvajaju.

Upotrebljeni Dr. Oetker proizvodi

Kliknite ovdje za detalje o proizvodu