Puding od vanilije s preljevom od lješnjaka

Čarolija od lješnjaka s pudingom od vanilije

oko 4 komada

uspijeva lako 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Puding od vanilije s preljevom od lješnjaka

Za pripremu:

1 omot Dr. Oetker Original pudinga s okusom vanilije
oko 40 g šećera
500 ml mlijeka
2 žličice namaza od lješnjaka
malo sjeckanih lješnjaka

preparation

Priprema

1

Priprema

Puding u prahu i šećer miješajte s malo mlijeka dok smjesa ne postane glatka. Preostalo mlijeko zakuhajte, maknite sa štednjaka i dodajte mu razmućeni puding bez grudica. Kuhajte najmanje 1 minutu uz stalno miješanje. Tako pripremljen puding izlijte u dublju posudu i prekrijte folijom (da se ne stvori kožica). Nakon što se ohladi na sobnoj temperaturi, na vrh namažite sloj namaza od lješnjaka i poslužite ukrašeno nasjeckanim lješnjacima.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne