Parfe od malina i breskvi

Parfe od breskvi i malina pravo je kremasto voćno osvježenje

oko 12 porcija

potrebno malo iskustva 40 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Parfe od malina i breskvi

Parfe:

235 g breskve
200 g malina
500 g tučenog slatkog vrhnja
4 žumanjka (veličine M)
100 g šećera
1 omot Dr. Oetker Vanilin šećera
5 žlice likera od naranče
270 g džema od malina
100 g Dr. Oetker Ribane tamne čokolade

Ukrašavanje:

malo Dr. Oetker Čokoladnih srca
malo malina

preparation

Priprema

1

Priprema

Kalup malo namastite i obložite folijom za čuvanje svježine ili razrezanom vrećicom za zamrzavanje tako da ne ostanu nabori. Breskve narežite na kockice. Maline proberite. Istucite slatko vrhnje.

2

Parfe

Žumanjak zajedno sa šećerom, vanilin šećerom i likerom od naranče, istucite metlicom za snijeg nad vrućom vodenom kupkom (voda ne smije ključati!) u gustu kremu, u zdjeli od nehrđajućeg čelika, tako da se volumen približno udvostruči. Maknite zdjelu s vodene kupke, dodajte džem od malina i umiješajte u smjesu. Smjesu potom miješajući ohladite. Prvo umiješajte tučeno vrhnje, potom breskve, maline i ribanu čokoladu. Parfe smjesu izlijte u kalup i stavite preko noći u pretinac za duboko zamrzavanje.

3

Ukrašavanje

Oko 30 minuta prije posluživanja izvadite parfe, istresite ga i povucite uz pomoć folije za čuvanje svježine. Ukrasite parfe čokoladnim srcima i malinama.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne