Flag

Nutella®-Brownie

20 - 25 kriške
Lagano
20
Nutella® ne samo da ima dobar okus na kruhu, već i u kolačima.
Sastojci
Priprema
Picture -
Picture -
OCIJENITE OVAJ RECEPT
Kako vam je ovaj recept uspio?

Slični recepti

Prati nas
Pratite Dr. Oetker na društvenim mrežama
Picture - Hero image

Sastojci

Smjesa
100 gpšeničnog brašna
1 razom puna žličicaDr. Oetker Original Backin praška za pecivo
10 gDr. Oetker Kakaa za kolače
100 gmekog maslaca
350 gNutelle®
60 gšećera
1 omotDr. Oetker Vanilin šećera
½ žličicasoli
3 komjaja
Ostalo
100 gNutelle®
Picture - Dr. Oetker Original Backin praška za pecivo
Picture - Dr. Oetker Kakaa za kolače
1

Priprema

Kalup namastite i obložite papirom za pečenje. Zagrijte pećnicu.

Temperatura pećnice s gornjim i donjim grijanjem: oko 180 °C

Temperatura pećnice s ventilatorom: oko 160 °C

2

Priprema smjese

U zdjeli za miješanje pomiješajte brašno s praškom za pecivo i kakaom. Dodajte preostale sastojke i sve miješajte mikserom kratko na najnižoj razini, zatim 2 minute na najvišoj razini da se dobije glatko tijesto. Rasporedite tijesto u kalup. Rasporedite ostatak Nutelle® u male mrljice po tijestu i lagano izdubite vilicom. Kalup stavite u pećnicu.

Položaj rešetke: donja trećina

Vrijeme pečenja: oko 35 Minute


Ostavite Nutella® brownie da se ohladi.