Mascarpone puding s borovnicama

Puding u društvu sira mascarponea, borovnica i badema

oko 6 porcija

uspijeva lako 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Mascarpone puding s borovnicama

Sastojci:

1 omot Dr. Oetker Original pudinga s okusom vanilije
50 g šećera
500 ml mlijeka
125 g sira Mascarpone
50 g badem štapića
300 g borovnica

preparation

Priprema

1

Priprema

Puding prah pomiješajte sa šećerom. Postepeno izmiješajte s najmanje 6 žlica mlijeka. Preostalo mlijeko zakuhajte, skinite s vatre i umiješajte zamiješani prah. Puding uz stalno miješanje kuhajte najmanje 1 min. Umiješajte mascarpone u još vrući puding. Položite prozirnu foliju za čuvanje svježine izravno na vrući puding da se ne stvori kožica.

2

Bademe u obloženoj tavi prepržite na umjerenoj vatri dok ne postanu zlatnožuti i ostavite da se ohlade na tanjuru. Preberite i operite borovnice.

3

Priprema

Puding glatko izmiješajte. Kremu s pudingom s borovnicama i bademima u slojevima rasporedite u desertne čaše i do posluživanja čuvajte na hladnom.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne