KOLAČIĆI na DR. OETKER internetskoj stranici

Ova internetska stranica pohranjuje kolačiće na vaša računala kako bi sama internetska stranica bolje funkcionirala i da bismo lakše shvatili na koji način koristite našu internetsku stranicu. Nastavkom uporabe ove internetske stranice (klikom mišem, navigacijom ili listanjem) ili uklanjanjem ove napomene o kolačićima dajete svoj pristanak za primjenu i uporabu kolačića. Za više informacija o kolačićima i njihovom brisanju, pročitajte našu politiku privatnosti.

Mascarpone puding s borovnicama

Puding u društvu sira mascarponea, borovnica i badema

oko 6 porcija

uspijeva lako 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Mascarpone puding s borovnicama

Sastojci:

1 omot Dr. Oetker Original pudinga s okusom vanilije
50 g šećera
500 ml mlijeka
125 g sira Mascarpone
50 g badem štapića
300 g borovnica

preparation

Priprema

1

Priprema

Puding prah pomiješajte sa šećerom. Postepeno izmiješajte s najmanje 6 žlica mlijeka. Preostalo mlijeko zakuhajte, skinite s vatre i umiješajte zamiješani prah. Puding uz stalno miješanje kuhajte najmanje 1 min. Umiješajte mascarpone u još vrući puding. Položite prozirnu foliju za čuvanje svježine izravno na vrući puding da se ne stvori kožica.

2

Bademe u obloženoj tavi prepržite na umjerenoj vatri dok ne postanu zlatnožuti i ostavite da se ohlade na tanjuru. Preberite i operite borovnice.

3

Priprema

Puding glatko izmiješajte. Kremu s pudingom s borovnicama i bademima u slojevima rasporedite u desertne čaše i do posluživanja čuvajte na hladnom.

Upotrebljeni Dr. Oetker proizvodi

Kliknite ovdje za detalje o proizvodu