Mango torta

Voćna torta s mangom i kombinacijom vanilije i kardamoma

12 kriške

uspijeva lako 40 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Mango torta

Mango torta:

1 omot Creative pudding vanilija kardamom
500 ml mlijeka
30 g šećera
120 g šećera u prahu
1 pire od 2 manga (ostaviti 4 žlice za ukrašavanje)
400 g sira Mascarpone
6 listića Dr. Oetker Želatine u listićima
6 žlice vode
12 kom piškota

preparation

Priprema

1

Puding skuhajte po uputama na vrećici pa ostavite da se ohladi. 

2

Dodajte mascarpone, šećer i pire od manga i sve dobro umutite mikserom. 

3

Želatinu prelijte vodom, ostavite nekoliko minuta te otopite na laganoj vatri. Nakon što se želatina otopi dodajte ju kremi.

4

Kremu ulijte u kalup promjera 24 cm obložen natopljenim piškotama, te ukrasite preostalim pireom od manga. Ostavite nekoliko sati u hladnjaku. 

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne