Flag

Mango torta

12 kriške
Lagano
40
Voćna torta s mangom i kombinacijom vanilije i kardamoma
Sastojci
Priprema
Picture -
Picture -
OCIJENITE OVAJ RECEPT
Kako vam je ovaj recept uspio?

Slični recepti

Prati nas
Pratite Dr. Oetker na društvenim mrežama
Picture - Hero image

Sastojci

Mango torta
1 omotCreative pudding vanilija kardamom
500 mlmlijeka
30 gšećera
120 gšećera u prahu
1pire od 2 manga (ostaviti 4 žlice za ukrašavanje)
400 gsira Mascarpone
6 listićaDr. Oetker Želatine u listićima
6 žlicevode
12 kompiškota
Picture - Creative pudding vanilija kardamom
Picture - Dr. Oetker Želatine u listićima
1

Puding skuhajte po uputama na vrećici pa ostavite da se ohladi. 

2

Dodajte mascarpone, šećer i pire od manga i sve dobro umutite mikserom. 

3

Želatinu prelijte vodom, ostavite nekoliko minuta te otopite na laganoj vatri. Nakon što se želatina otopi dodajte ju kremi.

4

Kremu ulijte u kalup promjera 24 cm obložen natopljenim piškotama, te ukrasite preostalim pireom od manga. Ostavite nekoliko sati u hladnjaku.