Krema Bounty®

Ovaj ukusan desert u čaši sa sočnom kremom od kokosa i pudingom od čokolade brzo se i lako priprema.

oko 6 porcija

uspijeva lako 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Krema Bounty®

Bijela krema:

25 g kokosovih mrvica
200 - 250 g tučenog slatkog vrhnja
1 omot Dr. Oetker Kremfixa

Tamna krema:

6 Bounty® čokoladica (mini čokoladice, oko 170g)
1 omot Dr. Oetker Original puding s okusom čokolade
500 ml mlijeka
malo šećera (po želji)

preparation

Priprema

1

Priprema

Kokosove mrvice prepržite u neprianjajućoj tavi do zlatno-žute boje i ostavite da se ohlade na tanjuru. Četiri čokoladice Bounty® narežite na kockice. Preostale čokoladice narežite na ploške i stavite sa strane.

2

Istucite tučeno vrhnje s Kremfixom i oko 2/3 kockica čokoladice Bounty® umiješajte u tučeno vrhnje.

3

Preostale kockice čokolade Bounty® stavite u desertne čaše. Pripremite puding prema uputama s omota i raspodijelite ga po desertnim čašama. Na to stavite kremu od tučenog vrhnja i kokosa. Kremu Bounty® ukrasite ploškama čokolade Bounty®.

Tučeno vrhnje s kokosom po želji obogatite likerom od kokosa.
Tučeno vrhnje i krema mogu se jednostavno raspodijeliti po desertnim čašama korištenjem vrećice za zamrzavanje ili ukrašavanje. 

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne