Kolač u obliku božićnog drvca

Ovaj prekrasan kolač u obliku božićnog drvca privlači pažnju na svakom stolu.

oko 6 porcije

uspijeva lako 40 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Kolač u obliku božićnog drvca

Kalup:

Kalup u obliku božićnog drvca

Tijesto za biskvit:

2 kom jaja
60 g šećera
1 omot Dr. Oetker Vanilin šećera
40 g pšeničnog brašna
½ žličica Dr. Oetker Original Backin praška za pecivo
100 g Dr. Oetker Badema mljevenih

Posip:

šećer u prahu

preparation

Priprema

1

Priprema

Kalup u obliku drvca namastite i stavite na lim za pečenje. Zagrijte pećnicu.

Električna pećnica oko 170 °C

Pećnica na vrući zrak oko 150 °C

2

Priprema tijesta za biskvit

U zdjeli za miješanje mikserom na najjačoj razini mutite jaja jednu minutu dok ne postanu pjenasta. Uspite šećer pomiješan s vanilin šećerom i istucite još dvije minute. Brašno pomiješajte s praškom za pecivo i bademima te kratko izmiksajte na najnižoj razini. Biskvit izlijte u kalup. Stavite kalup na lim za pećenje pa u pećnicu.

Nivo pećnice: donja trećina

Vrijeme pečenja: oko 30 Minute

Kolač u obliku božićnog drvca ostavite u kalupu još 10 minuta nakon pečenja, zatim ga opustite, okrenite na rešetku obloženu papirom za pečenje i ostaviti da se ohladi.

3

Prije posluživanja kolač pospite šećerom u prahu.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne