Hrskave rolice od oraha

Hrskavo lisnato tijesto punjeno pastom od oraha i krokanta

oko 8 komada

uspijeva lako 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Hrskave rolice od oraha

Za lim:

papir za pečenje

Nadjev:

100 g oraha
2 žlice šećera (smeđeg)
1 omot Dr. Oetker Vanilin šećera
1 omot Dr. Oetker Finesse korice limuna
2 žlice bućinog ulja
50 g Dr. Oetker Lješnjak krokanta

Lisnato tijesto:

1 pakiranje lisnatog tijesta

preparation

Priprema

1

Priprema

Obložite lim papirom za pečenje. Zagrijte pećnicu.

Električna pećnica oko 220 °C

Pećnica na vrući zrak oko 200 °C

2

Nadjev

Orahe krupno nasjeckajte te sa šećerom, vanilin šećerom, Finesse aromom i uljem izradite fini pire.

3

Lisnato tijesto

Ploču lisnatog tijesta premažite pastom od oraha i pospite krokantom. Ploču prepolovite po duljini pa oba pravokutnika namotajte s dulje strane. Obje role narežite na po 4 komada, položite na lim za kolače i stavite peći.

Nivo pećnice: sredina pećnice

Vrijeme pečenja: oko 15 Minute

Ostavite rolice od oraha da se ohlade na rešetki za kolače.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne