Griz muffini s bijelom čokoladom i jagodama

Muffini od griza s bijelom čokoladom i jagodama

12 komada

uspijeva lako 10 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Griz muffini s bijelom čokoladom i jagodama

Sastojci za muffine:

1 l mlijeka
9 žlice pšenične krupice
3 žlice Dr. Oetker Original Gustina
3 žlice šećera u prahu
3 žlice šećera
2 žlice maslaca

Sastojci za preljev:

160 g bijele čokolade
80 g slatkog vrhnja

Sastojci za ukrašavanje:

nekoliko jagoda
20 g Dr. Oetker Badema mljevenih (za ukrašavanje)

preparation

Priprema

1

Muffini

U dva decilitra mlijeka umiješajte gustin.
Preostalom mlijeku dodajte šećer i zagrijte dok ne postane vruće. Redovito miješajući umiješajte griz, a zatim smjesu gustina. Kuhajte na laganoj-srednjoj vatri uz redovito miješanje oko 5-10 minuta dok se ne dobije gusta smjesa. Po potrebi dodajte još malo mlijeka ako se smjesa ne može miješati zbog gustoće.

2

U skuhanu smjesu umiješajte maslac. Smjesu ravnomjerno rasporediti u podmazane papirnate košarice za muffine.

3

Preljev

Zakuhajte slatko vrhnje. Umiješajte čokoladu i prelijte po vrhu muffina.

4

Ukrašavanje

Muffine nakon hlađenja ukrasiti jagodama i mljevenim bademima.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne