Drhtalica od nektarina i naranče

Voćni žele desert od nektarina i naranči

oko 10 staklenki po 200 ml

potrebno malo iskustva 40 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Drhtalica od nektarina i naranče

Sastojci:

1250 g nektarina (vagane pripremljene)
250 g svježe cijeđenog soka od naranči (filetirane i vagane pripremljene)
250 ml soka od naranči (od otprilike 3 naranče)
1 omot Dr. Oetker Džemfix Super 3:1
2 omota Dr. Oetker Bourbon vanilin šećera
350 g voćnog šećera
4 žlice likera od naranče

preparation

Priprema

1

Priprema

Nektarine operite, izvadite koštice, narežite na kockice i izvažite 1250 g. Ogulite naranče, pri tome odvojite i bijelu kožicu, izrežite filete i izvažite 250 g. Iscijedite sok od naranče i izmjerite 250 ml.

2

Postupak

Stavite voće, Bourbon vanilin šećer i sok u veliki lonac. Džemfix Super 3:1 pomiješajte s 2 žlice voćnog šećera i dobro pomiješajte s voćem. Miješajući zakuhajte na jakoj vatri, dodajte ostatak voćnog šećera i uz stalno miješanje kuhajte najmanje 3 min. Umiješajte liker od naranče. Eventualno skinite pjenu i odmah do ispod ruba ulijte u pripremljene staklenke. Zatvorite poklopcima s navojem, okrenite naopačke i pustite da odstoje otprilike 5 minuta na poklopcu

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne