Desert od sira s malinama u čaši

Kolač od sira pečen u staklenki za zimnicu s ukusnim preljevom od malina

6 porcije

uspijeva lako 40 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Desert od sira s malinama u čaši

Za staklenke (sadržaj oko 160 ml):

malo masnoće

Smjesa od sira:

250 g svježeg sira (posnog)
200 g krem sira
2 žlice šećera
1 omot Dr. Oetker Vanilin šećera
1 omot Dr. Oetker Finesse korice limuna
2 jaja (veličine M)
2 žlice Dr. Oetker Original Gustina finog jestivog škroba

Preljev od malina:

125 g malina
30 g šećera

Za ukrašavanje:

200 g hladnog tučenog vrhnja
100 g malina
matičnjak

preparation

Priprema

1

Priprema

Namastite čaše. Zagrijte pećnicu.

Električna pećnica oko 160 °C

Pećnica na vrući zrak oko 140 °C

2

Smjesa od sira

Sve sastojke stavite u posudu i mikserom (metlicama) izmiješajte u glatku smjesu. Smjesu ravnomjerno raspodijelite po čašama. Stavite čaše na limu za pečenje u pećnicu.

Nivo pećnice donja trećina

Vrijeme pečenja: oko 30 Minuta

Ostavite kolač u čašama da se ohladi na kuhinjskoj rešetki.

3

Preljev od malina

Maline proberite, stavite sa šećerom u posudu i izradite fini pire. Potom protisnite kroz sito. Preljev od malina raspodijelite po čašama.

4

Ukrašavanje

Čvrsto istucite tučeno vrhnje, stavite ga u vrećicu za ukrašavanje s vrhom u obliku zvijezde (Ø oko 8 mm) i istisnite na preljev od malina. Ukrasite malinama i matičnjakom.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne