KOLAČIĆI na DR. OETKER internetskoj stranici

Ova internetska stranica pohranjuje kolačiće na vaša računala kako bi sama internetska stranica bolje funkcionirala i da bismo lakše shvatili na koji način koristite našu internetsku stranicu. Nastavkom uporabe ove internetske stranice (klikom mišem, navigacijom ili listanjem) ili uklanjanjem ove napomene o kolačićima dajete svoj pristanak za primjenu i uporabu kolačića. Za više informacija o kolačićima i njihovom brisanju, pročitajte našu politiku privatnosti.

Čokoladni ražnjići s jagodama

Čokoladni zalogajčići s ukusnim jagodama

oko 12 komada

uspijeva lako 40 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Čokoladni ražnjići s jagodama

Tijesto:

1 pakiranje Dr. Oetker Brownies
3 jaja (veličine M)
100 ml ulja
50 ml vode

Osim toga:

250 g jagoda
12 drvenih ražnjića

preparation

Priprema

1

Priprema

Kalup sastavite prema uputi (na kalupu). Zagrijte pećnicu.

Električna pećnica oko 160 °C

Pećnica na vrući zrak oko 140 °C

2

Tijesto

Uspite mješavinu za kolač u posudu, dodajte jaja, ulje i vodu. Pjenjačom sve dobro izmiješajte da dobijete glatko tijesto. Tijesto ulijte u kalup i poravnajte. Pospite ribanom čokoladom (nalazi se uz mješavinu). Kalup gurnite na rešetki u pećnicu.

Nivo pećnice sredina pećnice

Vrijeme pečenja: oko 40 Minuta

Ostavite kolač da se ohladi ne rešetki za kolače.

3

Otklopite stranice kalupa i narežite na 24 komada. Čokoladni kolačići se nožem jednostavno pojedinačno odvajaju. Jagode operite, očistite i, ovisno o veličini, narežite na četvrtine. Četvrtine jagoda naizmjence s komadima tijesta nabodite na ražnjiće. Po želji prije posluživanja pospite šećerom u prahu.