Čokoladni paketići s müslima

S müslima punjena peciva od lisnatog tijesta

oko 12 komada

uspijeva lako 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Čokoladni paketići s müslima

Za kalup za muffine (za 12 muffina):

malo masnoće

Lisnato tijesto:

oko 300 g duboko zamrznutog lisnatog tijesta (4 pravokutne ploče)

Crumble (mrvičasto tijesto):

100 g pšeničnog brašna
50 g šećera
100 g mekog maslaca ili margarina
180 g Dr. Oetker Vitalis Čokoladni müsli

preparation

Priprema

1

Lisnato tijesto

Lisnato tijesto odmrznite prema uputi na omotu. Namastite kalup za muffine. Zagrijte pećnicu.

Električna pećnica oko 180 °C

Pećnica na vrući zrak oko 160 °C

2

Mrvičasto tijesto

Stavite brašno, šećer i maslac ili margarin u posudu i kratko izmiješajte mikserom (metlicama). Na kraju dodajte čokoladne müsle i rukama izradite mrvičasto tijesto(crumble).

3

Narežite svaku ploču tijesta na 3 trake te po jednu traku utisnite u udubinu za muffine. Rasporedite mrvičasto tijesto po obloženim udubinama. Gurnite kalup na rešetki u pećnicu.

Nivo pećnice sredina pećnice

Vrijeme pečenja: oko 28 Minute

Peciva pomoću vilice izvadite iz kalupa i ostavite da se ohlade na rešetki za kolače.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne