KOLAČIĆI na DR. OETKER internetskoj stranici

Ova internetska stranica pohranjuje kolačiće na vaša računala kako bi sama internetska stranica bolje funkcionirala i da bismo lakše shvatili na koji način koristite našu internetsku stranicu. Nastavkom uporabe ove internetske stranice (klikom mišem, navigacijom ili listanjem) ili uklanjanjem ove napomene o kolačićima dajete svoj pristanak za primjenu i uporabu kolačića. Za više informacija o kolačićima i njihovom brisanju, pročitajte našu politiku privatnosti.

Cheesecake to go

Kolač od sira s bobičastim voćem i Roasted müslima u čašama ili kalupima za nabujak

8 porcije

uspijeva lako 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Cheesecake to go

Za vatrostalne čaše (oko 160 ml zapremnine):

malo masnoće
8 žličice Dr. Oetker Vitalis Roasted müsli s brusnicama i bučinim sjemenkama
300 g borovnica (svježih ili duboko smrznutih)
1 omot Dr. Oetker Original puding s okusom vanilije
1 omot Dr. Oetker Vanilin šećer
50 g šećera
250 g svježeg kravljeg sira (20% m.m.)
1 jaje (veličine M)
100 g vrhnja za kuhanje
oko 8 razom punih žlica Dr. Oetker Vitalis Roasted müsli s brusnicama i bučinim sjemenkama

preparation

Priprema

1

Priprema

Svježe borovnice preberite i operite, duboko zamrznute bobice koristite u zamrznutom stanju. Namastite oko 8 vatrostalnih čaša ili kalupa i pospite s 1 žličicom müsla. Zagrijte pećnicu.

Električna pećnica oko 160 °C

Pećnica na vrući zrak oko 140 °C

Postupak

U posudi pomiješajte prašak za puding, vanilin šećer i šećer. Dodajte svježi kravlji sir, jaje i slatko vrhnje i metlicom sve dobro izmiješajte. Umiješajte polovicu borovnica. Masu ulijte u pripremljene kalupe. Po svakom pojedinom kalupu rasporedite preostale borovnice i pospite s po 1 vrhom punom žlicom müsla. Staklenke na rešetki gurnite u pećnicu.

Nivo pećnice donja trećina

Vrijeme pečenja: oko 30 Minuta

Kolačiće u kalupima stavite na rešetku za kolače i ostavite da se ohlade.

Upotrebljeni Dr. Oetker proizvodi

Kliknite ovdje za detalje o proizvodu