Cheesecake to go

Kolač od sira s bobičastim voćem i Roasted müslima u čašama ili kalupima za nabujak

8 porcije

uspijeva lako 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Cheesecake to go

Za vatrostalne čaše (oko 160 ml zapremnine):

malo masnoće
8 žličice Dr. Oetker Vitalis Roasted müsli s brusnicama i bučinim sjemenkama
300 g borovnica (svježih ili duboko smrznutih)
1 omot Dr. Oetker Original pudinga s okusom vanilije
1 omot Dr. Oetker Vanilin šećera
50 g šećera
250 g svježeg kravljeg sira (20% m.m.)
1 jaje (veličine M)
100 g vrhnja za kuhanje
oko 8 razom punih žlica Dr. Oetker Vitalis Roasted müsli s brusnicama i bučinim sjemenkama

preparation

Priprema

1

Priprema

Svježe borovnice preberite i operite, duboko zamrznute bobice koristite u zamrznutom stanju. Namastite oko 8 vatrostalnih čaša ili kalupa i pospite s 1 žličicom müsla. Zagrijte pećnicu.

Električna pećnica oko 160 °C

Pećnica na vrući zrak oko 140 °C

Postupak

U posudi pomiješajte prašak za puding, vanilin šećer i šećer. Dodajte svježi kravlji sir, jaje i slatko vrhnje i metlicom sve dobro izmiješajte. Umiješajte polovicu borovnica. Masu ulijte u pripremljene kalupe. Po svakom pojedinom kalupu rasporedite preostale borovnice i pospite s po 1 vrhom punom žlicom müsla. Staklenke na rešetki gurnite u pećnicu.

Nivo pećnice: donja trećina

Vrijeme pečenja: oko 30 Minute

Kolačiće u kalupima stavite na rešetku za kolače i ostavite da se ohlade.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne