KOLAČIĆI na DR. OETKER internetskoj stranici

Ova internetska stranica pohranjuje kolačiće na vaša računala kako bi sama internetska stranica bolje funkcionirala i da bismo lakše shvatili na koji način koristite našu internetsku stranicu. Nastavkom uporabe ove internetske stranice (klikom mišem, navigacijom ili listanjem) ili uklanjanjem ove napomene o kolačićima dajete svoj pristanak za primjenu i uporabu kolačića. Za više informacija o kolačićima i njihovom brisanju, pročitajte našu politiku privatnosti.

Baking Powder

Džemfix Classic 1:1

S Dr. Oetker Džemfixom  Classic 1:1 možete pripremiti svoje klasično slatke marmelade, džemove i želee. Za pripremu Vam je potreban otprilike podjednak omjer voća i šećera što znači da je jedna vrećica Džemfixa Classic dostatna za 1.000 g  pripremljenog voća i 1.150 g šećera. Za želee je potrebno 850 ml voćnog soka i 1.000 g šećera.
S Džemfixom Classic pored mogućnosti odabira šećera imate i mogućnost odabira vrste šećera: prema želji možete koristiti i Rohrzucker ili smeđi šećer koji će Vašem džemu dati blago karameliziranu notu.
Dr. Oetker Džemfix Classic 1:1 sadrži pektin, biljno sredstvo za želiranje, koje se dobiva iz jabuka i citrusa.
Tako će Vaša zimnica sigurno uspjeti.

 

 

alergeni

Pripremite dva sastojka, provjerite informacije o alergenima na pakiranju

Hranjiva vrijednost Džemfix Classic 1:1

U 100 G SADRŽAJA PROIZVODA
Energestka vrijednost 1464 kJ
345 kcal
Masti 0.5 g
od toga zasićene masne kiseline 0.4 g
Ugljikohidrati 49 g
od toga šećera 49 g
Bjelančevine 0.5 g
Sol 2.3 g

Više detalja o proizvodu

Težina: 20g