Riža na mlijeku klasik

Klasičan okus koji se može dotjerati po vlastitom ukusu. Možete koristiti cimet, šećer, komadiće voća i sve što Vam padne na pamet jer Dr. Oetker Riža na mlijeku Klasik uvijek dobro prija! Priprema je jednostavna, a slastan obrok gotov u samo deset minuta, bez straha da će Vam riža zagorjeti ili mlijeko iskipjeti.

Kupi proizvod:
Riža na mlijeku klasik (1 Recepti)

Alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

MLIJEKO i GLUTEN. Može sadržavati: JAJA i ORAŠASTO VOĆE.

Hranjiva vrijednost Riža na mlijeku klasik

Jedna porcija sadrži: 296 g porcija = 1/2 gotovog proizvoda
U 100 G PO OBROKU GOTOVOG PROIZVODA %*
Energetska vrijednost 1.620
381
1.500
354
18
18
Masti 0,2
3,9
6
od toga zasićene masne kiseline 0,1
2,5
13
Ugljikohidrati 90
68
26
od toga šećera 22
26
29
Bjelančevine 4,6
11
22
Sol 0,02
0,34
6
*Postotak preporučene dnevne potrebe prosječne odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal).

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na suhom mjestu i pri sobnoj temperaturi.

Upotreba: Potrebno je dodati 500 ml mlijeka.

Težina : 125 g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne