Visokoproteinski puding Griz

Idealno za sportaše i sve koji paze na prehranu. Dr. Oetker visokoproteinski puding Griz pravi je kremasti užitak s ukusnim grizom i 30 g visokokvalitetnih proteina po čašici za dugotrajnu energiju. I naravno, bez dodanog šećera * te s niskim udjelom masti!


*sadrži prirodni šećer

Visokoproteinski puding Griz (1 Recepti)

Alergeni

Zbog mogućih promjena u sastojcima, molimo uvijek provjerite informacije o alergenima na ambalaži proizvoda.

Hranjiva vrijednost Visokoproteinski puding Griz

Jedna porcija sadrži: Konzumirati neposredno nakon otvaranja.
U 100 G
Energetska vrijednost 334 kJ
79 kcal
Masti 1.50 g
od toga zasićene masne kiseline 0.90 g
Ugljikohidrati 8.70 g
od toga šećera 4.60 g
Bjelančevine 7.50 g
Sol 0.19 g
Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne