High Protein Muesli čokolada i orašasto voće

Bilo za ugodan početak dana ili mali međuobrok: visokoproteinski muesli čokolada i orašasto voće ukusna su kombinacija hranjivih pahuljica, fine čokolade i hrskavih lješnjaka i badema.
S 30% proteina, visokim udjelom vlakana i magnezijem, čokoladno-hrskavi muesli savršeno se uklapaju u kontekst svjesne prehrane i aktivnog načina života.
Žlica po žlica poslastica!

 

Kupi proizvod:
High Protein Muesli čokolada i orašasto voće (1 Recepti)

Alergeni

Zbog mogućih promjena u sastojcima, molimo uvijek provjerite informacije o alergenima na ambalaži proizvoda.

Način prehrane

  • Za lakto-vegetarijance
  • Za vegetarijance

Hranjiva vrijednost High Protein Muesli čokolada i orašasto voće

Jedna porcija sadrži: jedna porcija odgovara 40g mueslija
U 100 G PO OBROKU GOTOVOG PROIZVODA
Energetska vrijednost 1.754 kJ
420 kcal
702 kJ
168 kcal
Masti 19 g
7,5 g
od toga zasićene masne kiseline 3,9 g
1,6 g
Ugljikohidrati 25 g
10 g
od toga šećera 13 g
5,3 g
Vlakna 14 g
5,7 g
Bjelančevine 30 g
12 g
Sol 0,21 g
0,08 g

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na suhom i hladnom mjestu

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne