Tekuća aroma za hranu – naranča

Dr. Oetker prirodna aroma naranče jedna je od popularnih aroma široke primjene u slastičarstvu i pekarstvu. Idealna je za aromatiziranje vaših omiljenih deserata, a zbog svoje uljne baze savršeno se miješa s proizvodima visokog postotka masnoće i šećera, te je toplinski stabilnija.

Preporuka doziranja: 5 ml (2 žličice) za 500 g brašna. 2,5 ml (1 žličica) za 500 g kreme.

Alergeni

Zbog mogućih promjena u sastojcima, molimo uvijek provjerite informacije o alergenima na ambalaži proizvoda.

Hranjiva vrijednost Tekuća aroma za hranu – naranča

Jedna porcija sadrži:
U 100 G
Energetska vrijednost 3552 kJ
864 kcal
Masti 0 g
od toga zasićene masne kiseline 0 g
Ugljikohidrati 0 g
od toga šećera 0 g
Bjelančevine 0 g
Sol 0 g

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na suhom i hladnom mjestu

Težina : 38 ml

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne