KOLAČIĆI na DR. OETKER internetskoj stranici

Ova internetska stranica pohranjuje kolačiće na vaša računala kako bi sama internetska stranica bolje funkcionirala i da bismo lakše shvatili na koji način koristite našu internetsku stranicu. Nastavkom uporabe ove internetske stranice (klikom mišem, navigacijom ili listanjem) ili uklanjanjem ove napomene o kolačićima dajete svoj pristanak za primjenu i uporabu kolačića. Za više informacija o kolačićima i njihovom brisanju, pročitajte našu politiku privatnosti.

Baking Powder

Limun šećer

Dr. Oeker limun šećer izvrstan je dodatak za osvježavajuće kolače, slastice i napitke poput čaja. Zahvaljujući slatko-kiseloj kombinaciji vašim kolačima daje posebnu aromu.
 
Aroma za kolače od 250 g brašna, za desert od 400 ml ili napitak od 750 ml mlijeka.

Recept za pješčanu limun tortu
 
U posudi mikserom (metlicama) izradite 250 g maslaca. Postupno dodajte 250 g šećera i 1 omot Dr. Oetker Limun šećera dok ne dobijete povezanu masu. Umiješajte 4 jaja na najvećoj brzini u razmacima od 1/2 minute. Umiješajte na najnižoj brzini 125 g pšeničnog brašna pomiješanog s 1 razom punom žličicom Dr. Oetker Original Backina i 125 g Gustina. Tijesto poravnajte u okruglom kalupu (Ø 26 cm) čije ste dno obložili masnim papirom. Pecite u donjoj trećini el. pećnice na 170 ºC oko 45 min. Prije posluživanja, pospite šećerom u prahu.

Prijedlog za upotrebu: jednostavno koristite za aromatiziranje u željenim receptima tako da dodate sadržaj omota kao što biste upotrijebili i vanilin šećer.
 
Sastojci: šećer, aroma

 

 

alergeni

Zbog mogućih promjena u sastojcima, molimo uvijek provjerite informacije o alergenima na ambalaži proizvoda.

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Težina: 10g