Limun šećer

Dr. Oeker limun šećer izvrstan je dodatak za osvježavajuće kolače, slastice i napitke poput čaja. Zahvaljujući slatko-kiseloj kombinaciji vašim kolačima daje posebnu aromu.
 
Aroma za kolače od 250 g brašna, za desert od 400 ml ili napitak od 750 ml mlijeka.

Recept za pješčanu limun tortu
 
U posudi mikserom (metlicama) izradite 250 g maslaca. Postupno dodajte 250 g šećera i 1 omot Dr. Oetker Limun šećera dok ne dobijete povezanu masu. Umiješajte 4 jaja na najvećoj brzini u razmacima od 1/2 minute. Umiješajte na najnižoj brzini 125 g pšeničnog brašna pomiješanog s 1 razom punom žličicom Dr. Oetker Original Backina i 125 g Gustina. Tijesto poravnajte u okruglom kalupu (Ø 26 cm) čije ste dno obložili masnim papirom. Pecite u donjoj trećini el. pećnice na 170 ºC oko 45 min. Prije posluživanja, pospite šećerom u prahu.

Prijedlog za upotrebu: jednostavno koristite za aromatiziranje u željenim receptima tako da dodate sadržaj omota kao što biste upotrijebili i vanilin šećer.
 

Kupi proizvod:

Alergeni

Zbog mogućih promjena u sastojcima, molimo uvijek provjerite informacije o alergenima na ambalaži proizvoda.

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Težina : 10 g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne