Cimet šećer

Dr. Oetker cimet šećer savršen je dodatak za voćne kolače, ali i druge slastice. Neka vam dom bude ispunjen finim mirisom cimeta i svježe pripremljenih kolača.

Aroma za kolače od 250 g brašna, za desert od 400 ml ili napitak od 750 ml mlijeka.

Recept za voćni kolač s cimetom

Pomiješajte 400 g pšeničnog brašna s 1 omotom Dr. Oetker Original Backina. Dodajte 100 g šećera, 1 omot Dr. Oetker Cimet šećera, 1 jaje, 150 g milerama i 100 g omekšalog maslaca. Mikserom (lopaticama) izradite tijesto i oblikujte ga kao valjak. Tijesto izvaljajte na namašćenom limu (30 x 40 cm) te po tijestu rasporedite oko 1,5 kg voća po želji. Pecite u el. pećnici na 180 ºC oko 35 min. Još topli kolač pospite s 1 omotom Dr. Oetker Cimet šećera.

Prijedlog za upotrebu: jednostavno koristite za aromatiziranje u željenim receptima tako da dodate sadržaj omota kao što biste upotrijebili i vanilin šećer.

Kupi proizvod:

Alergeni

Zbog mogućih promjena u sastojcima, molimo uvijek provjerite informacije o alergenima na ambalaži proizvoda.

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Težina : 10 g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne