Mini Dekor Creation Blue

Mini dekori sivkasto-plavkastih tonova svaku slasticu učinit će još ljepšom. Pravi su hit u slastičarstvu! 

Sastojci Mini Dekor Creation Blue

šećer, dekstroza, rižino brašno, glukozni sirup, kakao maslac, škrob, modificirani škrob, hrana za bojenje (koncentrati spiruline, mrkve, hibiskusa, limuna, crnog ribiza, sladkog krumpira i rotkvice), bojila (E 171, E 172, E 163, E 132, E 133), palmino ulje, zgušnjivač (E 413), prirodne arome, kokosovo ulje, tvari za glaziranje (E 904, E 901), kiselina (limunska), sol, arome, tvar za sprečavanje zgrušavanja (E 553 b).

Mini Dekor Creation Blue (2 Recepti)

alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

Može sadržavati: GLUTEN.

Hranjiva vrijednost Mini Dekor Creation Blue

U 100 G
Energestka vrijednost 1.685 kJ
397 kcal
Masti 1,4 g
od toga zasićene masne kiseline 0,7 g
Ugljikohidrati 96 g
od toga šećera 87 g
Bjelančevine 0,3 g
Sol 0,05 g

Više detalja o proizvodu

Težina: 10g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne